Oracle9i Developer Suite - Térinformatikai szoftverek (GIS,térinformatika,térkép,geodézia)


   
 
 

Oracle9i Developer Suite - Térinformatikai szoftverek

 
Az Oracle9i Developer Suite, az Oracle Internet Developer Suite legújabb generációja, a fejlesztőeszközök integrált gyűjteményét kínálja segítve a fejlesztőket a az új generációs Internet alkalmazások fejlesztésében, ún. testreszabott Web portálok, és külső üzemeltetőnél elhelyezett szolgáltatások.

Az Oracle9i Developer Suite integrált fejlesztői környezetet kínál a modell, a Java, valamint a komponens-alapú fejlesztéshez és az üzleti intelligencia és jelentéskészítő alkalmazások kialakításához. Mindezen eszközök közös információtárat használnak, lehetővé téve több fejlesztő korszerű együttműködését projekteken. A Java, XML, SQL lehetőségeit egyesítve az Oracle9i Developer Suite rugalmas lehetőséget kínál a fejlesztőknek, biztosítva a technológia-választás teljes szabadságát - az UML modellezéstől a deklaratív kódoláson át a komponens-alapú fejlesztés lehetőségéig, - egyetlen integrált környezetben.

Az Oracle9i Developer Suite szorosan integrált az Oracle9i adatbázis-kezelővel és alkalmazásszerverrel integrált platformot kínálva alkalmazások fejlesztéséhez és telepítéséhez a végfelhasználói eszközök legszélesebb skálájára.
 
 
 
Térinformatikai szoftverek 
 


©GIS Figyelő