MGE - Térinformatikai szoftverek (GIS,térinformatika,térkép,geodézia)


   
 
 

MGE - Térinformatikai szoftverek

 
Az MGE (Modular GIS Environment) az Intergraph professzionális térinformatikai rendszere. Gyakorlatilag lefedi az összes GIS alkalmazási területet a 3D -s analízistől a térképgyártásig és támogatja a jellemző munkafolyamatokat. A rendszer moduláris felépítése révén rugalmasan illeszthető a felhasználói igényekhez.

Program jellemzői:
GeoMedia - MGE átjárhatóság
Nyílt adatbáziskapcsolat (ODBC) a GIS Office részére
Új cimkézési lehetőségek
Továbbfejlesztett topológia építési képességek MGE Analyst-ban
Eszközök az adatok ellenőrzésére
Új mágneses modellek
Frissített munkafolyamat dokumentációk

A beépített adatszerverek révén az MGE jelenleg a következő adatformátumokat támogatja: Arc/Info, Arc/View, Oracle Spatial Cartridge, MGE, MGDM, MGSM, FRAMME, Microstation, AutoCAD, Mapinfo.

MGE modulok GeoMedia környezetben

A GeoMedia technológia fejlődésével az eddig ismert, és sokak által használt MGE termékcsalád funkciói fokozatosan hozzáférhetők lesznek GeoMedia környezetben is, egy komplett, minden igényt kielégítő térinformatikai termékcsaládot létrehozva ezáltal.

Az MGE Geodata Client ( MGDC ) bizosítja a kapcsolatot a GeoMedia adatszerverek ( Arc/Info, Arc/View, Oracle Spatial Cartridge, MapInfo, MGE, MGDM, MGSM, és CAD ), és az MGE alkalmazások között, melyek a GeoMedia egyedülálló adatintegrációs, és fejlesztési képességeivel párosítva, önálló programcsomagként a legkülönbözőbb felhasználói igényeket is kielégítik, a legmagasabb színvonalon.
 
 
 
Forrás: http://www.graphit.hu/GIS/products/HUN/software/aboutmge.asp
Térinformatikai szoftverek 
 


©GIS Figyelő