Bentley PowerMap - Térinformatikai szoftverek (GIS,térinformatika,térkép,geodézia)


   
 
 

Bentley PowerMap - Térinformatikai szoftverek

 
Bentley PowerMap egy egyszerűen használható, teljes körű szolgáltatást kínáló térképkészítő és térinformatikai alkalmazás. A Bentley PowerMap középpontjában egy gazdag, kétdimenziós geometriát létrehozó és szerkesztő környezet áll, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy egyszerűen készítsenek kiváló pontosságú, nagyméretű térképeket.

Legfontosabb szolgáltatásai többek között egy sor szerkesztő, tisztító és tematikus térképészeti eszköz, fájl import több megszokott térinformatikai formátumhoz, rugalmas koordináta rendszer támogatás, automatikus hivatkozási fájl átalakító és integrált, nagy teljesítményű képalkotás. A Bentley PowerMap ODBC összekapcsolhatóságot kínál, illetve lehetővé teszi Oracle Locator/Spatial adatok lekérését.

A Bentley PowerMap emellett hatékony fejlesztő platform egyéb térinformatikai alkalmazások számára. A támogató fejlesztőeszközök, beleértve a MicroStation Development Language - et (MDL), a Visual Basic for Applications-t (VBA), a Topology Macro Language-et és az Oracle Spatial eszközeit.
 
 
 
Forrás: http://www.bentley.hu/hirek/powerprod.html
Térinformatikai szoftverek 
 


©GIS Figyelő